Autocamp Jinolice - veřejné tábořiště - Hodnocení

Autocamp Jinolice,
JIČÍN 506 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Doporučené kempy v okolí

Úžasné 9.8 / 10

Kemp ZELENÉ ÚDOLÍ s dvěma bazény (pro plavce, pro děti) leží v obci Mladějov v Čechách, 5…

Skvělé 9.1 / 10

Kemp najdete zhruba 0,5 km od centra města Sobotka na krásném slunném prostranství…

Úžasné 10.0 / 10

Několikrát oceněný kemp se nachází severně od města Pecka v Královéhradeckém kraji.…

Úžasné 9.8 / 10

Celý areál autokempu a chatové osady se vine okolo rybníku Marešák. Pokud jste rybáři,…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Jinolice - veřejné tábořiště

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

17% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 110
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Jinolice - veřejné tábořiště


Storno

Hodnocení návštěvníků

Aleš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Jinolic jsem začal jezdit cca před 30ti lety.To už fungovaly nynější toalety a sprchy.Dodnes skoro beze změny.
Stánkům už taky odbíjí druhej kvartál a je to na nich vidět.Chatky tragédie, uprostřed sezóny zablešené.Karavany jenž vyrostly v posledních letech jsou prostě opruz.Jak už někdo psal,je to jak cikánská dědina na východním Slovensku.
Pokud chcete aspoň trochu kvalitní oběd,tak jen u Čochtana,jinak pryč z kempu.Pivko za 40 a to ještě vychytat místo,kde ho netočí brigadnice, páč kolikrát to byl vážně humáč.
No Jinolice,nikdy více. Škoda.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jinolice jsou naše srdcová záležitost, jezdíme sem již několik let, ale bohužel dnešní rok naprostá katastrofa. Největší hrůza je místní " domobrana" jak jsme si ji my nazvali. Ti, kteří zde mají oplocené karavany, zřejmě na celý rok se zde chovají, jako by jim zde všechno patřilo a řadový kempař, ať poslouchá jejich rozkazy. Setkali jsme se s velice nepříjemným chováním ze strany těchto lidí. Věčně plně popelnice a nepořádek kolem nich je normální. Ceny jídel taky dost natažené. No a sociálka x let stejně. Zatuchlina a smrad. Jelikož máme tuto oblast rádi, tak sem jezdíme každý rok, ale teď už jen na tři dny.

Jana

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.3. - 26.3.2022

Prostředí
Celkový dojem

Opravdu hrůza hrůzoucí,cikánský tábor !!! Divím se,že majitel dovolí okolo karavanů dělat příšerné nevkusné oplocení,boudy na nářadí a podobné odpuzující stavby.Jsme znechuceni z tohoto špinavého kempu !!!

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už nikdy více, tento kemp by zasloužil návštěvu hygieny, popelnice pořád plné zapáchající wc, sprchy zastaralé. Ubytování v maringotce strašné,rozbité okna, skříně,patrové postele bez schudku a zábran.
Chtelo by to nového majitele který by zainvestoval a vše dal do kupy.Krasne okolí ale kemp noční můra. Nedoporučuji

Silvia H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem katastrofa, riziko vzniku nemoci

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp vypadá pořád stějně snad 20 let. Nemoderní, zastaralé budovy kuchyňky, toalet a sprch. Sociálky nevalné kvality, plné kontejnery odpadků, které naštěstí během našeho pobytu 2x vyvezli. Občerstvení dostatek, ale předražené. Vyžití pro děti celkem dostatečné, ale spousta atrakcí za vysoký poplatek. Tento kemp je spíše více hlučný, někdy i dlouho po půlnoci, takže pro rodiny s malými dětmi nedpopručuji. Myslím že se sem vícekrát nevrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Silvie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí, ale bohužel jinak zklamání. Byli jsme zde jako mladí před 30 lety tak jsme si ho vybrali z nostalgie. Jak už bylo řečeno nevyhovující počet sprch na žetony za 20,- a to kemp nepatří k levným a nikdo nás ani na recepci neinformoval. Za nás tedy záchody fungovaly snad všechny a paní se opravdu s úklidem snažila. Ale to je snad jediné +. Na louce místa na stan sice dostatek, ale spíš se zde jezdí pařit, takže moc klidu si neužijete. No po třetí se sem vracet určitě nebudeme.

Jaroslav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 19.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vybrali jsme si Autocamp Jinolice z důvodu prohlídky okolí, krásné přírody. Ale již při příjezdu jsme byli vedle z chaosu u Recepce. Personál na Recepci v naprosté pohodě. Když jsme si našli chatku tak jsme byli překvapeni vytížeností okolí chatky. Na dotaz zda je možnost připojit se na Wifi, tak ano na 0,5 hod zkušebně a pak za poplatek 200 kč ) na stránkách kempu tuto informaci nenajdete) ani to že si musíte koupit žetony do sprch a-20kč.No nečekali jsme chatku s klimatizací, ale za celkovou cenu za noc 835 kč si myslím že je to dost. Sprchy 3 na celý kemp v neodvětrávaném přístavku kde to nezachránil ani malý odtahový ventilátorek. WC na konci kempu - paní která se o ne starala, uklízela by zasloužila medaili. WC byli po jejím zásahu vždy čisté, ale jen chvíli jelikož někteří lidé se chovají....Po použití WC byl i problém mnohdy si umýt ruce, protože u 3 umyvadel s teplou vodou si někteří čistili zuby myli nádobí atd. Můžete si sebou vzít i psa, bylo jich tam několik a také několik psích soubojů a slovních výhrůžek mezi obyvateli kempu. Mimo vytí a štěkání mazlíčků kteří byli celý den uvázáni a káráni majiteli. Kolem rybníka jsou cedule Zákaz koupání psů což nikdo nerespektuje zrovna jako volné pobíhání psů v areálu. Co se týče občerstvení, tedy boudy v kterých se provozuje je někdy opravdu chatrné.Pochvala pro Piráta - kebab, U Smajlíka,jídlo + Novopacké tmavé pivo. Pozor na Potravinový stánek, pokud je tam slečna nebo mladá paní je zboží levnější ) např. cig.doutníky 90 kč, druhý den ty samé 100 kč) 250 ml Kečup ARO 46 kč.Ale když to nechceš nekupuj, nikdo nás nenutil, toto uvádím jen pro spestření. Za zmínku stojí nádoby k odvozu odpadu. Zapomeňte na třídění odpadu, zde se nic takového neděje!! Co na to obec Jinolice, nebo technické služby které odpad odvážejí ? Připravte se na to že hned u Recepce pokud budete mít štěstí budou plné a obsypané tyto nádoby různým odpadem, taky tak nádoby uvnitř kempu . Smrad z těchto míst jsme zažili za náš pobyt několikrát- hrůza. Závěrem, organizace v kempu je na nule, u chaty nám v noci přibili na boku 4 stany, před další stany takže jsme se na WC dostávali obklikou abychom nerušili soukromý našich sousedů. No nic to by snad stačilo, přejeme Autocampu Jinolice mnoho dalších úspěšných let. Bohužel doporučení od nás nedostanete a ani se vracet nebudeme. Přesto děkujeme.

Světlana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rozsáhlejší kemp v krásném prostředí se spoustou restaurací, ale jen 3 sprchy a třetina funkčních záchodů. Na toaletách fronty ??? Ostatní jsou prý nefunkční. V kempu naprostá anarchie, hluk, všude hlasitá hudba z reprobeden. Vrcholem byly pouťové atrakce vyřvávající do půlnoci. Jeli do Českého ráje a přijeli do českého bordelu. Výborné pivo U čarodějky, skvělý rybník, nádherné okolí, ale příště jinam :-(

Pája N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme jeli na rodinnou dovolenou se 4 letými dvojčaty. Personál příjemný a ochotný. Okolí krásné, dostatek občerstvení, v kempu jsou potraviny, při hezkém počasí i stánky (trdélník, cukrová vata apod.), ale co se týče samotného kempu jsme byli zklamaní. Na záchodech se tvořili fronty (daly se používat jen záchody na jedné půlce místnosti. Umývarny byly od záchodů jinde, asi 100m. V umývárně - žádné vešáčky u umyvadel, žadné poličky, kam si odložit kosmetiku či hygienu. Pouze u sprch jsou lavičky. Sprch pro ženy je tu na celý kemp celkem 3. Celkově sociální zařízení na takto rozlehlý kemp, co do počtu záchodů a sprch je opravdu špatný. Jinak sociálky byly čisté. Bohužel jsem se za tu dobu ani nevyspala, každodenní hluk buď od neohleduplných lidí u stanu nebo u hospod, hlasitá muzika až do 3 do rána. Bohužel toto nikdo nekontroluje a noční klid se tu v žádném případě nedodržuje. Do kempu jsme jeli s tím, že je rodinný, ale do toho mám opravdu daleko, je to spíše pro lidí, kteří jedou za zábavou. Zázemí pro děti - za poplatek nafukovací hrad, lodičky, trampolína a šlapací káry. Dětské hřiště je ve stavu, kdy si dítě může ublížit. Čekali jsme od ,,rodinného kempu více" bohužel sem se už vracet nebudeme.

Teodor C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 28.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se prezentuje jako vhodný pro rodiny s dětmi. Podle mě po ně rozhodně vhodný není. Obě noci velký hluk až do 3 do rána. V několika stanech partičky mladých, kteří pouštějí velmi nahlas hudbu. Nemám nic proti tomu, aby do půlnoci lidé seděli před stany, bavili se. Ale tohle řvalo jak na diskotéce a to z více míst. Ve dvě ráno nám kolem stanu začali jezdit auty. Člověk měl strach, aby nám nepřejeli stan. Bylo to fakt nebezpečné. Když jsem vše hlásil na recepci, tak nám sdělili, že s tím nic nenadělají. Majitelce je to prostě jedno. Tento kemp tedy mohu doporučit jen partičkám mladých na opíječku - nechají je tam dělat cokoliv. Rozhodně ne pro rodiny s dětmi. Podkud nechtějí, aby jim v noci přejel opijel floutek autem stan. Jinak okolí je krásné a je velká škoda, že je majitelka takto laxní. Dokáži pochopit velmi staré sociální zařízení atd., ale je to, že nechají takto opilou omladinu celou noc řádit a ohrožovat životy ostatních kempujících.

Miloš Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jak za minulého režimu, špína, hrozné sprchy a toalety které nikdo neuklízí. Navic v noci hrozny hluk do 4h rano.

michala s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zas po roce jsme strávily pěknou odpočinkovou dovolenou s přáteli a to už 4 x . Rádi se tam vracíme. Je to klidný kemp. Vyžití pro děti ,potraviny,kde mají snad vše,letos trdelníky ,pizza,dobré jídlo a pití za slušné peníze. Voda také slušná,na to že to je rybník. Uklízeči se snažily uklidit ale hlavně večer a ráno by na záchodech musela stát stále. Ale i tak bylo na WC uklizeno ,toaletní papír byl stále. Užily jsme si jak mi dospělí,tak i děti. Sice ty maringotky by chtěli trochu úpravu,ale i tak jsme si užily. No a za rok asi znova .

Jaja

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme zde jen jednu noc ve vlastním staně, a bohatě stačila. Neskutečná špína ať na WC tak ve veřejných sprchách. Kapacita sprch okatě nestačí kapacitě celého kempu, čtyři sprchy z toho dvě mimo provoz. Pozitivně nutno hodnotit velkou škálu bufetů, i když ceny už tak moc příznivé nejsou. Hluk do čtyř do rána je opravdu úžasný. Projela jsem již mnoho kempů, ale toto byla opravdová chuťovka.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rada bych podekovala za milou dovolenou, bydleli jsme sice ve skromne chate, ale pri prijezdu byla cista a rozhodne nemohu souhlasit s nazory nize, lide zde nejezdi za luxusem, ale za zazitky spojene s typickym kempovanim, coz tady presne je.Grilovat jsme mohli kazdy vecer,voda byla jeste optimalni,sprchy na plazi,zachody obcas divocejsi,ale pani byla pritomna casto a snazila se.Nekomu by mohl vadit obcasny hluk, ziva hudba 2xtydne,ale vsichni sem jezdi za zabavou, tak se s tim musi pocitat:)Vracime se sem kazdy rok a nadale budeme.

Jíra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme v tomto kempu pouze jednu noc. Pobyt jsme předčasně ukončili kvůli neskutečné špíně a zápachu v maringotce kde jsme byli ubytovaní(dnes už víme, že jsme navíc spali se štěnicemi, které jsme si odvezli bohužel i jako suvenýr domů). Maringotka byla nejen špinavá, ale navíc se veškeré vybavení rozpadalo, takže jsme neustále řešili na recepci opravy a výměny. Sprchy a WC byly pro opravdu silné žaludky. Kemp je umístěný v nádherné lokalitě s pěkným rybníkem na koupání(upravená písečná pláž i dno), blízko do skal i do Jičína, ale chtělo by to jiného majitele.Kemp rozhodně nemůžu doporučit a určitě se sem ani nevrátíme.

Radka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jak tady už nekdo psal kemp Jinolice,už nikdy více.Nejvíc nam vadila špína,jak v chtkach tak i v zazemí kempu.Na zachodech a ve sprchach opravdu nechutné.Tento kemp rozhodne nedoporučuji,pro rodiny s detmi.Je to spíše pro popíjející mladež.

Monika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme více rodin s dětmi. Bohužel jsou 2 věci co nám velice vadilo bylo do 4:00 do rána hlasitý ruch, řev, dokonce i rvačka a nikdo nezasáhl, proto bychom se už do tohoto kempu nevrátili. Je to veliká škoda protože prostředí je nádherné.Bohužel druhé co nám vadilo bylo WC a sprchy, špinavé, neudržované. škoda :( Jinak kemp jako takový krásný také koupání krásný ale majitelé kdyby některé skupiny do kempu nepouštěli udělali by lépe.

Jiřan

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově hodnotím kemp a pobyt v něm spíše pozitivně, ale na začátku to tak rozhodně nebylo. Na recepci nepříjemný personál, pobyt se nedal zaplatit kartou (v dnešní době fakt nutnost!!). Na sprchu pořebujete koupit žetony, což nám nikdo při ubytování nesdělil (i když věděli že jsme tam poprvé), recepce zavřela před osmou a my jsme tak večer neměli jak se osprchovat! jak už bylo napsáno, sociální zařízení obecně by zasloužilo více uklízet a možná i opravit, v současnosti je to optavdu pro nenáročné. Pozitivně hodnotím kapacitu toalet a sprch. Dojem však výrazně zlepšil velký výběr barů a restaurací, náš nejoblíbenější podnik byl U Smajlíka, dobrá kuchyně, příjemný personál, fakt záchrana pobytu. Navíc i prostředí kempu je příjemné, to také příspělo k celkovému lepšímu dojmu. Závěr pobytu byl korunován tím, že nám slečna recepční "nestihla" vrátit zálohu za visačku na stan, museli jsme si o ni sami řict říct. Závěrem - kemp má velký potenciál, příjemné prostředí, rybník atd, ale zatím ho zabíjí nepříjemný personál. 3,5*

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nevím,kde jste byli vy, ale já byl zde: N 50°28.292', E 15°18.624' a mohu konstatovat, že Jinolice, NIKDY více. Jediná výhoda je blízkost Prachovskýc skal. I když i ty jsou jako Václavák nebo Lysá hora v Beskydech - hlava na hlavě. Co se bydlení týká, tak když pominu živou hudbu do 3 do rána (proč ne, zábava je fajn), předražené občerstvení (3 míchaná vejce 40Kč, langoš za 50Kč), co nelze pominout, jsou sociálky. Na pánských pos...né a poblité prkínka, na dámských vložky, tampóny, apod. Uklízeleo se jen pred kabinkama, protože ani uklízečka neměla odvahu vstoupit. Rozhodně nedoporučuji. Za celé ty roky, jsem se nikdy tak nesekl ve výběru. Půl hvězdy u sociálek za to, že tam byly a nemusel jsem ke strumu do lesa.

Jakub Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 19.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se mě líbilo, pěkné vycházky po okolí kempu.

David Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 19.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byl poprvé a moc se mě tam líbilo.Úžasná byla blízkost skal.Vybavenost kempu me též vyhovovala.Určitě přijedu znova.

Věra Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 19.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byla již podruhé a opět se mě tam moc líbilo. Pěkné koupání v díky krásnému počasí již vyhřátém rybníku a úžasné procházky po okolí.

Václav J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 19.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je umístěn v krásném prostředí, které je vhodné k procházkám i koupání v rybníce, který byl v této době již vyhřátý. Velký výběr možnosti občerstvení.

beruška

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 19.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Byli jsme tam již podruhé. Rybník byl vcelku čistý a voda byla již krásně vyhřátá. Krásné výlety do skal, které se nachází velice blízko kempu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Jinolice - veřejné tábořiště, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Jinolice - veřejné tábořiště. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Jinolice - veřejné tábořiště.

Doporučujeme navštívit

  • Eurocamping Bojkovice Slovácko
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK Hradecko
  • CHATOVÁ OSADA ANDĚL Jizerské hory
  • CAMP DOLCE Krkonoše
  • Mara CAMPING / ATC Liptovský Trnovec Bešeňová a okolí
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Bungalovy Kersko Střední Čechy - severovýchod - Polabí
  • Camp Paris Jižní Čechy
  • Kemp Keramika Plzeňsko
  • AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE Děčínsko a Lužické hory
  • Kemp Zelené údolí s bazény Český ráj
  • Autocamping Pod Černým lesem Žamberk Orlické hory
  • Kemp Orion Jižní Čechy
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Kemp Moře u rybníku Řeka oblast Vysočina
  • Camping Rožnov Beskydy
  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist