Autokemp Na Vyhlídce - Hodnocení

Jiřího z Poděbrad,
MILETÍN 507 71 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Na Vyhlídce

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Na Vyhlídce


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
LUKE

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedná se o menší autokemp, převážne pro stanaře a ubytování v chatkách. Pro karavany jsou určeny menší kóje. Příjemná paní na recepci, čisté sociálky, sprchy na 20,-Kč.
Miletín je menší městečko ( s hezkým Informačním střediskem) , kolem vede naučná stezka J.K.Erbena, který se zde narodil. Vedle kempu je sportovní areál, kde se nachází hezká hospůdka s perfektní obsluhou.Doporučuji.
I když nám počasí moc nepřálo, přesto se nám víkend vydařil. A až bude napuštěný bazén , tak to bude super.

Lubos B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super čisto personál super, koupaliště super,

Kolář J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím k Vám každoročně i dvakrát.Jezdím s přátely z Liberce.
Tentokrát jsem vzal i rodinu.Všichni byli velmi nadšeni.
Všichni jsme ciklisté.
Letos chceme pobyt zopakovat.5 dospělých a 3 děti 15 - 17 let.
Byl by to asi červenec.To znamená 2 chatky.
Přesný termín bych upřesnil.
Nevým jak budete fungovat - kvůli nákaze.Můžete mně dát vědět ?
Děkuji.

MIlan S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto bezchybný kemp...Plánuji že se tam ještě někdy určitě vrátím...

Andres

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pekne okoli,blizko do Zoo,pekny bazen,chybi mi obchudek a obcerstveni,pekny kemp

Jana K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

byl zde klid a čisto

Vojta

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám tam,sociálky čisté,pěkné prostředí,na malé městečko poměrně hodně využití,výborné místní pivo :) restaurace hned vedle na fotbalovém hřisti také velice příjemná.Spali jsme v autě,místa na stanovaní rozdělena stromkama.

Mack-m3

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na první dojem velice klidný kemp,ale nic tam není žádný stánek ani restaurace a na koupališti není také žádné občerstvení.Cena koupaliště je přijatelná,koupaliště je hezké a vhodné pro malé děti,ale ani nanuk si nekoupíte.Personál není schopný udržet pořádek a klid po 22 hodině kdy chcete aby děti spali.

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

klid a hezké prostředí

pašák

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Městský kemp kde se snaží udržovat mobiliař ale moc to nejde.Koupání v místě za další poplatek.

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení nové, ale sprchy absolutně nevyhovující. Zaplatíte 20 Kč za 3min teplý vody ve sprše, v úvodu teče studená a pak jakžtakž teplá. Byli jsme v kempu když pršelo, takže jsme sprchu využili minimálně, jinak bychom umrzli. Absolutně nevyhovující pro malé dítě. Sprcha má pevnou hlavici a voda teče šíleným proudem.

Ludmila N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je sice trochu menší, ale je zde velmi příjemně. Nové chatky, prostor pro stany, nové hygienické zázemí. Jídlo velmi dobré, i když zřejmě jen z polotovarů, jen by to chtělo trošku zvelebit restauraci. Velká spokojenost

jaroslava p.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 14.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení kempu Autokemp Na Vyhlídce a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Na Vyhlídce. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Na Vyhlídce.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist