Kemp Zelené údolí s bazény - Hodnocení

Loveč 15,
MLADĚJOV 507 45 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 28.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Zelené údolí s bazény

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 37
Celkem hodnocení 267
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Zelené údolí s bazény


Storno

Hodnocení návštěvníků

Nová P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vstřícný personál, dobrá kuchyně, vzorná celková čistota v celém areálu, krásné koupání ve velmi dobře udržovaných bazénech. Krásné okolí kempu.

Koldovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme na doporučení a nelitujeme. Je to tu moc pěkné. Chatka byla čistá s pěkným sezením venku, kde jsme i grilovali. Sociálky mají nové a stále tam někdo uklízí. Nestalo se nám, že by chyběl toaleťák nebo mýdlo. Koupání studenější, ale byla vedra, takže to nevadilo. Hřiště pro děti také super. Hned u toho je sezení od restauračky, takže my jsme večer poseděli a děti si hráli. Ceny jídel kolem 130-150 Kč a chuťově dobré. Pivko kolem 35 Kč. Na výlety okolo je toho spousta. Ani jsme všechno nestihli, že když bylo vedro, tak jsme zůstali u vody.

Marika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký udržovaný kemp, kde je spousta vyžití pro děti. Bazény stále čisté, pan správce kolem nich každý den během a nenechal tam smítko. K dispozici dokonce lehátka kolem. Jídlo dobré za průměrné ceny. Chatička byla uklizená a v pořádku, fotografie na webu odpovídají skutečnosti. V okolí jsme byli na Troskách, na Kosti a v Prachovských skalách. Za naši rodinu jeden z těch lepších kempů. Určitě doporučuji i ostatním.

Ilona

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto příšerné, jedině snad bazén byl ok,kdyby tam celý den nejezdil vysavač zapnutý do proudu.Ubytovani v chatě Gisela špinavé, polštáře zdrchane do 1 koule,matrace prolezene,schody polorozpadlé, výhled do neutěšeného zadního traktu hlavní budovy, společná kuchyň,kde skoro vše chybělo,asi si lidi rozebrali do chat, díky nevychovaným lidem všude špína,i na sociálních,polopenze nic moc.Personal na nic nedohlíží, takže je to vše o lidech a je zřejmý úpadek společnosti a vyhovuje toto vše lidem určité kategorie

Martin B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Původně jsem chtěl vyrazit s rodinou do Sedmihorek, ale jelikož je v místním rybníce zákaz koupání, tak jsem hledal něco v okolí, kde by se synátoři mohli pořádně vykoupat. Zde mají čisté, udržované a velmi pěkné bazény, tak, hlavně kvůli tomu, padla volba na Zelené údolí. Předčilo to všechna naše očekávání. Menší, ale velmi pěkný a hlavně udržovaný kemp. Ceny jídel v místní restauraci jsou opravdu lidové ! Hotovky od 139 Kč, minutky, včetně příloh, od 149 Kč ! Obsluha v restauraci milá a ochotná ! Týden před tím jsme byli na Lipně a tam jsou ceny jídel minimálně o 40 Kč na porci vyšší ! Rovněž musím vyseknout poklonu panu kuchaři, protože jídla byla opravdu velmi dobrá ! Moc jsme si pobyt užili, pokud se příště vypravíme zase do Českého ráje, tak určitě sem !

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, velmi ochotný personál . Za nás super kemp, rádi se sem vrátíme

D+M+T+A+P

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký kemp, čistá voda v bazénech,super vybavená kuchyňka, dětské hřiště nemá chybu,super personál a krásná krajina kolem.celková spokojenost a doporučujeme ostatním

Součkovi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde moc spokojení.

Baruška

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký areál pro rodiny s dětmi. Děti chtějí za rok znovu sem. Bazény čisté, lehátka okolo, dětské hřiště s nafukovačkou trampoškou a jídlo dobré. Ceny jsou průměrné. V okolí je hodně možností výletovat. Za nás bezva dovča.

Soňa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná dovolená, hezký areál, bazény byli studenější ale vždy čisté. Jídlo bylo chutné. Cenově průměr.

Jakub K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidny kemp,lze se najist,napit,vykoupat. Zachody ciste. Kladne hodnotime vybavenou kuchyn pro kempujici.

Marta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mohu doporučit. Hezké zázemí pro letní výletování.

Vladimír

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

HEZKY AREAL ZAMERENY NA DETI.KOUPANI V BAZENECH JE FAJN.VARI DOBRE. ZA NAS JEDNIČKA.

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děti sem jezdí moc rádi.Jsme zde moc spokojený.

Světluška

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je udržovany, po rekonsrukci spousta věci. Jidlo dobre.

Petr

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezka dovolena v Ceskem raji se spousta pamatek v okoli. Kemping pekny.

Luboš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prijeli sme na doporuceni a je to tu vazne fajnove za nas super dovca

Pačes

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný pobyt pro rodinu s dětma Bazény jsou zadarmo.

Kateřina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí i personál, prima koupání, pobyt jsme si skvěke užili.

Klokanice

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem každý rok a je to tu super!

Karlos

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

tento kempik nema chybu

Petr

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

JE ZDE HODNE ZABAVY PRO PRCKY PO OKOLI VYLETY UBYTOVANI DOBRE VARI DOBRE

Šárka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp pro děti. Chatička pěkná a čistá. Kemp je celkově po rekonstrukci. Za nás super dovolená.

Lubomír

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

TOPKA pro děcka. Bezva jsme si to užili. Kemp nemá chybu.

George

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 23.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

The best camping for holiday :)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Zelené údolí s bazény, který hodnotilo 37 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Zelené údolí s bazény. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Zelené údolí s bazény.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist