Kemp Měruše u pískových jezer - Hodnocení

7.2 / 10 Velmi dobré
podle 10 recenzí (celkem 60)  

Ponědrážka 22,
LOMNICE NAD LUŽNICÍ 378 16 | Mapa

Provozní období: 30.4. - 3.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Měruše u pískových jezer

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

72% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 60
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Měruše u pískových jezer


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ivana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Okolí moc krásné, služby kempu v pořádku a sociálky vždy čisté.
Ano, komáři byli, ale panebože vždyť je to u řeky, při kempování se s tím přece počítá a bere se automaticky repelent a něco na štípance:)

Petra c.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 13.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto dokonalý kemp. Vyžití pro děti 100%, prostředí a okolí kempu super. Nedaleká pískovna kde je perfektní koupání. Doporučujeme a rádi se vracíme:)

Romana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 4.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S kempem i majiteli jsme byli naprosto spokojeni. Sprchy i záchody čisté, ve sprchách tekla teplá voda. Občerstvení super - točené pivko přímo na místě, takže paráda a posezení také příjemné. S majiteli se dá skvěle domluvit snad na čemkoliv. Chatka byla po příjezdu samozřejmě připravená a čistá - pro dva akorát na přespání, komfortní odpočinek po dnech plných výletů po okolí. Autem jsme mohli zajet až k chatce.

Super kemp, který můžeme jen a jen doporučit.

Kateřina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Oprava hvězdiček :)

Kateřina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Dobrý den,
Sice jako vodáci jen na jednu noc, ale
celkový pobyt se hodně líbil, rozhodně mě dovolenou nezkazí komáři se kterými se na Lužnici
prostě počítá.
Jídlo super, ráno mícháná vajíčka s čerstvým pečivem, další výběr - nutella, marmeláda, máslo, káva a čaj, jako normální člověk co jede do přírody toto strašně naopak ocení :)
Co se týká obědů sice bez hotovek, ale panenka s hříbkovou omáčkou super:)

Majitelé příjmení a myslím, že se s nimi dá domluvit na spousty věcech

Kemp doporučuji

František N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čtu recenzi pana Michaela a nestačím se divit. Jeho kritika je neopodstatněná.Pokud mu vadí komáři,nemá jezdit do kempu,ale do nějakého hotelu.Za to přece majitelé nemůžou. To bych si také mohl stěžovat,že jsem nebyl upozorněn na vosy,mouchy,mravence a jinou havěť. S tím přece musí člověk v přírodě počítat. Snídaně rohlík s máslem? Dovolte abych se zasmál. K snídani dostanete prakticky vše na co máte chuť. Zřejmě by si pan Michael představoval Švédský stůl. Pokud si zaplatím pobyt na celý týden a sám si ho z jakéhokoliv důvodu zkrátím,nikdy a nikde vám peníze nevrátí. Já do tohoto kempu jezdím několik let a vždy je vše perfektní.Majitelé jsou skvělí lidé.

Michael V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Provozní kempu tu jen rýžují peníze, klidně vás nechají zaplatit celý týden, ale na přemnožené komáry vás neupozorní, takže po první noci to vzdáváme a peníze propadají. V celém kempu jsou dvě sprchy kde v jedné nefunguje růžice a v druhé padá gárniž. To samé záchody tu jsou jen dva a nejde se zavřít. V umývárkách neteče teplá voda a k vodě je to daleko a cestou zpátky vás sežerou komáři, takže po první noci končíme s dcerou na pohotovosti, protože má 70 štípanců za jedinou noc. Kdo se uspokojí s pivem a levnou snídani (rohlík s máslem) + hejno komárů tak je to tu pro něj ideální

Jana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čtu tady různá hodnocení a nestačím se divit, co všechno lidem vadí! Lidi, jestli nejste ochotni trochu ustoupit z komfortu podobnému hotelu, nejezděte do kempu! Kemp je hlavně o přírodě a lidské tváři. A to jsem v kempu Měruše našla. Příjemný personál, slušné sociální zařízení (fakt mi nevadí, že dveře od sprchy směřují k občerstvení :-)), dostačující sortiment bufetu, solidní ceny. My jsme tu byli spokojeni!

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V termínu našeho pobytu i přes občasné dešťové přeháňky byl kemp značně zaplněný. Příjezdová cesta v kempu rozbahněná, rozježděná plná kaluží. Majitelé zakázali cestu používat a auta jezdila po trávě v blízkosti stanů a chatek. O víkendu v noci poměrně hluk od stánku i ohnišť. Majitelé byli komunikativní a snaživý. Ve stánku lze zakoupit občerstvení, ráno i snídaně, čerstvé housky a koláče. Velký problém jsou nájezdy komárů i přes den. V okolí dobré koupání v pískovnách, velmi dobré vyžití na kolech i na vodě. V místě jsou 2 sprchy pro dámy a 2 sprchy pro pány s teplou vodou na žeton se záhadnou funkcí. WC je po nedokončené rekonstrukci. Mytí nádobí i hygiena probíhá v jednom venkovním korytě. Elektrický proud za 90,- Kč/den u dvou stojanů. Wifi v okolí recepce do 20 m. Bohužel majitelé a provozovatelé českých kempů za 30 let nepochopili, že pobyt v kempu může být příjemný, WC na úrovni, teplá voda po celý den, oddělené mytí nádobí, kuchyňka s lednicí atd. bez pobíhajících psů a v noci klid jako v okolních státech.

a Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 30.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál byl nepříjemný, zvyšoval na nás hlas.., když pršelo, majitelé nám nepovolil vjet autem do kempu, ač jsme vjezd měli zaplacený a jeli jsme krokem. Bylo nám vysvětleno, že bychom díky bahnité cestě mohli znečistit stany v areálu.
Příjezdová cesta byla podmáčená, všude bahno, nebyla majiteli upravená, také se za provozu pracovalo na rekonstrukci další budovy, místo působilo rušivým dojmem, všude byly poházené prac. pomůcky a materiál.., u vjezdu zapáchaly odpadky, v areálu chybí označení .."Pozor děti"..( hrají si u vjezdu bez závory!!,přebíhají ke stánku s občerstvením).. nikde není vyvěšený "Řád kempu"..a "Nejvyšší povolená rychlost".chybí soukromí..( bahnitá cesta- tudíž všichni klienti kempu museli chodit v blízkosti stanů- rušilo nás to!), nelíbilo se nám a kemp v žádném případě nedoporučíme..,

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Václv B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní menší kemp u pískoven s velmi příjemnou a vstřícnou obsluhou jezdím sem už hodně let a rok od roku lepší

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hodnocení pana Michala a paní Zuzany jsou naprosto mimo. Jezdím s rodinaou do tohoto kempu již několik let a nikde jinde jsem se nesetkal s takovou obětavostí, nasazením s jakou vedou majitelé tento kemp. Ano paní Zuzanou a pane Michale KEMP. Nikoliv 5ti hvězdičkový hotel. Sociální zařízení kempu je naprosto čisté (když pominu, že někteří neumí používat po sobě štetku na záchodě, ale za to nemůže obsluha). Kdo chce mít, klidnou a pohodovou dovolenou s dětmi na krásném místě, s milou obsluhou nenajde lepší místo.

zuzana m.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Můžu potvrdit příspěvek od pana Michala. Když se podíváte na webovky přímo kempu a jejich fotogalerii, když se podíváte na jejich video na youtube a pak přijedete sem.....VELKÉ zklamání. Jsou kempy, kde vás něco mile či nemile překvapí. Třeba můžou být sprchy nic moc, ale pak se to srovná zase s fajn prostředím nebo dobrým jídlem apod. Tady nás nic zvlášť nenadchlo, akorát to chlazené pivo možná přišlo vhod.
SPRCHY
především dámské, za prvé je vidět, že majitelka neuvažuje jako žena, ani jí nezajímá, jak se u ní ženy při pobytu budou cítit. Udělat dámské ze strany hospody? kde to večer jenom hlučí, nemáte jakoukoliv možnost se ve sprchách zavřít. V podstatě kdokoli vám tam může vlézt, hned za vstupními dvěřmi se nachází malý prostor s jedním křesílkem, kde se můžete vysvléknout do naha a čekat až se rozvalí dveře, pak dáte 25,- kč za sprchu, která má téct teplá 3 minuty. Pozor ale na pravou sprchu, tam se tak dlouho nevysprchujete jako v té levé. Sprchy ještě ke všemu zapáchaly, v levé sprše se zase pro změnu hromadí voda, takže stojíte v tom....

ZÁCHODY
na celý kemp 2 dámské záchody, pouze u jednoho se můžete zamknout, druhý nefunguje
přebalovací pult - válí se v troskách po zemi

před budovou suť, nepořádek, povalující se bazének plný děšťové vody s promočeným kartonem....

KUCHYŇKA
vůbec nic, není k dispozici
místo toho si můžete ve společenském stanu zahrát stolní tenis apod. no obrovský zájem o to až tak nebyl

JÍDLO
nevím jak zde někdo mohl psát výborné jídlo? Tady normálně nevaří jako v restauraci, vše v úsporném režimu za nasazené ceny. Třeba tortilla za 118,- je poloviční oproti té kterou si dáte třeba v kebabu
hranolky a smažený sýr, klobása...to považujete za výborné jídlo?
K snídani na výběr pečivo - buď houska nebo moravský koláč, toť vše...

A prý je jejich kemp klidný a rodinný....asi se zapomněli zmínit o nedalekých zábavách, které vám duní ještě po půlnoci do uší a o kterých určitě moc dobře vědí, protože se konají každý rok.

Jak říkám, v každém kempu se najde něco, ale tenhle kemp hraje na hodně falešnou notu a hlavně je vidět že se nezvládají a nebo nechtějí starat, aby si kemp držel lepší úroveň.

Michal

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hodnocení 10 z 10-ti určitě neodpovídá. Provozovatelé buď nestíhají běžnou údržbu kempu, nebo nevidí její potřebu. V sociálním zázemí kempu proběhla "rekonstrukce", lépe by ji zvládl i Pat a Mat. Zbytky dlažby a obkladů stále pod umyvadlem, před budovou kopice zbytků materiálů, a všeho co se zrovna nehodí. Sociálky ráno neuklizené, koše plné,..v kempu se netřídí odpad(prý to nemá smysl, protože Rumpold vysype vše dohromady - chybí kontejner na plasty, takže to byla jen výmluva).
Místo pěkné, o to větší škoda, že nejsou dotaženy "drobnosti", které by kempu hodně pomohly.

František N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opět po roce jsem v tomto kempu prožil svojí dovolenou a byl jsem nadmíru spokojen.Od loňského roku opět majitelé udělali obrovský kus práce.Jsou velice pracovití a ochotní.Vepřové hody 27.7.byly obrovský zážitek.Určitě se zase rád budu do tohoto kempu vracet.

Míša

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

úžasní sympatičtí majitelé Jirka s Moniku , pro které nic není problém :-) krásné okolí, určitě doporučuju

Pavel S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 19.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívil jsem kemp v září od 9.9 do 19.9 2018,kemp vede mladý manželský pár,který se o Vás postará jak na welnes,super jídlo,pití všude čisto a uklizeno,vstřícňí majitelé.

Kemp leží na břehu lužnice a v okolí je spousta pískoven s nádherně čistou vodou.

Klady: super poloha
stravování
ochotný personál
ciklotrasy
houbaření
rybaření
čistota všech prostor

Zápory: o žádných nevím.

Vřele doporučuji návštěvu tohoto zařízení.

Mira, D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý personál, super přístup jako u babičky na chatě. Prostě nádhera. Děkujeme Fořtovi

Denisa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší a nejhezčí kemp. Rodinná atmosféra, skvělá domácí kuchyně a velice příjemní majitelé. Večerní posezení u kytar je skvělé :).
Doporučuji všem :)

Jaroslava H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,moc krásný kemp, ochotní a milí lidi,ráno vždy čerstvé pečivo a koláčky,výborná ranní káva.Pro malé děti krásné vyžití.Rádi se sem budeme vracet i na delší dobu.Děkujeme za krásný prodloužený víkend.

Filip

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny mírné, prostředí klidné, záchody čisté. Personál vynikající.

žufi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zejména oceňuji jasně označený personál firemním tričkem, který je vždy ochotně k dispozici, možnost dát si ráno snídani podle vlastního výběru, během dne teplé občerstvení v rozumné kvalitě i výběru, toalety s dostatečnou kapacitou.
Jediná chybka na kráse jsou sprchy, kde voda na žeton (20 Kč) teče teplá 3 min a pak přepne na ledovou, která teče ještě 12 minut, ale její teplota je tak na chlazení piva. Je pravda, že na toto je návštěvník upozorněn na automatu na žetony, ale dioda, která má ohlásit, že se teplá vypne, je rozbitá.
Cca 3km od kempu je koupání v pískovně s pozvolným vstupem a čistou vodou. Pro malé děti ideální.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme sem již dvacet let a letošní změny jsou super konečně čisté a nové záchody. změna piva také dobrá, celkově se to tu mění k lepšímu
novým majitelům držím palce ať se daří

RadekP

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu se velice rád vracím.I na víkend jsem jezdim sic 5hod to mám z domu.ale za ten kemp to stojí,klid, pohoda, vstřícný personál, čisté toalety, tepla sprcha, nemusím chodit do obchodu do Veselí dají se zde nakoupit pletynky, sýry, salámy,máslo atd.a koupání v blízkých piskovnach, čistá voda jsou vidět i plavající ryby.Kemp všem doporučuji navštívit.

Pertold F.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z celé řeky nejhezci ubytovani...vyborne jidlo a super lidi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Měruše u pískových jezer, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Měruše u pískových jezer. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Měruše u pískových jezer.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist