Kemp SPORT RELAX BAGR - Hodnocení

Uničovská 400/20,
MOHELNICE 789 85 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp SPORT RELAX BAGR

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 10
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp SPORT RELAX BAGR


Storno

Hodnocení návštěvníků

z N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp u nádherné pískovny, ideální pro vodáky, svozy na nástupy k lodím skvělé kurty na plážový volejbal, velmi příjemní majitelé a ochotný personál, čistota na výborné úrovni, pravidelný úklid WC i umýváren. K dispozici čisté chatky. Výborný RELAX!!! Kemp lze vřele doporučit!!

Lukáš H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tragický málo záchodů na tak velký kemp, jeden stůl na ping pong málo a chybí univerzální hřiště (fotbal, tenis, atd.). Také chybí v chatkách odpadkové koše a zábava v podobě nějakých živých vystoupení.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Veronika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Asi budu jedina, komu se zde nelibilo. Prisli mi, ze leva ruka nevi co dela prava.
Vyhody - koupani v piskovne, lec pristup spatny. Nove wc a sprchy, pobyt se psem zdarma.
Nevyhody - neposekana trava, takze kdyz prselo, bylo jeste hur, vsude same blato. 5 dni netekla vod. Bat na damskem wc i pres upozorneni, kratka doba sprch. Celkovy dojem z kempu mam spatny.. narvat tam co nejvic lidí, klidne i pred chatky.
Obcerstveni - jeden den vyborny burger a stripsy, druhy den uplne jine stripsy i burger - mlete,, ceny.. no dle me drazsi. Obsluha bez zajmu.

Antiturista

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp sme našli náhodou, pekné miesto, príjemný a ochotný personál hlavne v reštaurácii. Čisté wc a sprchy s teplou vodou. Čistá a teplá voda na kúpanie v bagrovisku.

Lenka R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší kemp, kousek koupání v pískovně, kde je voda čistá, ale zarostlá trávou.Kemp využívají hlavně vodáci, takže v noci je celkem rušno (kytara, smích, křik). U kempu je plážový volejbal, kde je taky rušno. My jsme např.poslouchali celé odpoledne řev fanouška, pořád dokola.V kempu jsou sprchy na žeton, ale manželovi se synem se pokaždé stalo to,že voda z ničeho nic přestala téct, i když ještě nebyl ukončen cyklus na sprchování (ukazatel na sprše). Po upozornění na recepci dostali nový žeton (dobrý, ale k ničemu,když zůstanete ve sprše namydlení a přestane téct voda!!!)

Šárka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp, okolí nevlídné, ale dojem příliš neruší. Krásné koupání.

Katka S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytovaní ve stanu.
Snaživý personál, pro který nic nebylo problém - vždy dobrá komunikace, toalety neustále čisté i s toaletním papírem :-)!!! Naprostá spokojenost :-)

Ivana J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je prostorný s perfektním sportovním zázemím. Obsluha nám pomohla a poradila ve všem co jsme potřebovali vědět a jejich doporučení co se týče vodní turistky nám moc pomohlo. Ráno nás mile překvapila káva s koblížkem zdarma. Drobnost, ale tak přátelské. Měli jsme s sebou i pejska a žádný problém. Blízko kempu je volná příroda a pejsek měl dost prostoru se vyběhat. Koše na psí nečistoty byly na kraji stezky, aspoň co jsem si všimla.

Lukáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.1.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl to velmi dobrý počin, vybudovat zde tento vodácký kemp. Jak Moravičanská jezera, tak i Mohelnický bagr jsou hojně navštěvovaná rybáři, vodáky i různými turisty a opravdu zde velice chybělo jakékoliv občerstvení. Dnes je možné se tu najíst, napít, zahrát si volejbal, postavit stan i rozdělat ohýnek k opékání. Vedle kempu vede i vodácká cesta po rameni Moravy které pohání vodní elektrárnu.

Stifler

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po zkušenosti z předešlého víkendu , kdy se nám v kempu moc líbilo, jsme přijeli i na prodloužený víkend. Bohužel rodinná idilka vzala za své, když si vprostřed kempu udělala skupinka lidí diskotéku. Hudba hrála tak hlasitě, že se nám neustále budily děti, tak jsem si šel o půlnoci stěžovat obsluze. Nakonec hudba ztichla až ve dvě ráno, poté co se tam začali účastníci diskotéky rvát. Radši jsme odjeli o den dřív do jiného kempu. Takže jeden víkend byl super, a druhý naprostá katastrofa. Příště radši najdem jiný kemp, než zase riskovat noc beze spánku.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp SPORT RELAX BAGR, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp SPORT RELAX BAGR. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp SPORT RELAX BAGR.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Vynikající 9.4/10
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Eurocamping Bojkovice Slovácko
  • AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE Děčínsko a Lužické hory
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK Hradecko
  • Bungalovy Kersko Střední Čechy - severovýchod - Polabí
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Camping u Kukačků a penzion DaJa Lipno
  • Autocamping Pod Černým lesem Žamberk Orlické hory
  • Kemp s koupalištěm Sobotka Český ráj
  • Mara CAMPING / ATC Liptovský Trnovec Bešeňová a okolí
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • Kemp Zelené údolí s bazény Český ráj
  • Kemp Moře u rybníku Řeka oblast Vysočina
  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • Camping Rožnov Beskydy
  • CHATOVÁ OSADA ANDĚL Jizerské hory
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Camp Paris Jižní Čechy
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist