REKREAČNÍ KOMPLEX LOSINKA - Hodnocení

U Koupaliště 532,
RAPOTÍN 788 14 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Doporučené kempy v okolí

Kemp Sport Relax Bagr Mohelnice Vám nabízí možnost ubytování v krásné lokalitě Úsovska.…

Nabízíme ubytování v chatkách a parkovací místa pro karavany a obytné přívěsy v krásném…

Vynikající 9.6 / 10

Přijeďte strávit dovolenou do krásného rekreačního střediska, které leží v malebném údolí…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_REKREAČNÍ KOMPLEX LOSINKA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení REKREAČNÍ KOMPLEX LOSINKA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martina L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení udržováno v čistotě, sprchy s teplou vodou v ceně.

Neposečená tráva v téměř celém areálu pro stany, což není zrovna ideální :-( Kdy jindy se připravit na začátek sezóny, než právě před prvním prázdninovým prodlouženým víkendem.

Dříve zde prý byla vyhlášená restaurace, kde si však nyní dáte pouze pití a něco studeného k tomu, na teplou večeři musíte do města nebo ke stanu a k vařiči.

Honza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo, hlavně klid, personál, restaurace + obsluha na jedničku.

karel

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V termínu 30.8.-2.9.2018 proběhl sraz karavanů v AČR v tomto překrásném zařízení.Vše stačí shrnout do jedné věty -maximální spokojenost všech účastníků,nabídka jídel,vlídné zacházení a poděkování ved.panu Vavrečkovi.

Standa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stravování za přiměřené ceny a kvalitní,velmi příjemně nás překvapily WC+sprchy pořadek vždy čisto a pokaždé teplá voda a bez žetonů!!Byli jsme obytným autem na velké louce je jen škoda že na okraji u plotu a u jednoho stromu stín jinak vše na slunci.Taky by kemp potřeboval lepši rozvod el.energie.Okoli se nám velmi líbilo na kole jsme jezdili do nedalekých V.Losin

Vlasák R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pěkný,bohužel vyžití pro děti téměř žádné,kromě velké plochy na kopanou a jedné skluzavky a kolotoče ve stavu co už něco pamatuje,restaurace super,pro karavany bohužel není výlevka, k záchodům a sprchám je to příliš daleko,hodně stanařů řeší wc u plotu,u dětí to chápu ale dospělý jak muži tak ženy by se měli zamyslet...

a E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp hodnotíme velice kladně. Příjemná obsluha, nízké ceny. Velmi jsme ocenili po celý den otevřené sprchy bez příplatku s vřelou vodou i v umyvadlech. Venkovní zastřešená kuchyňka s plynovými vařiči a teplou vodou na mytí. Sociální zařízení není zas tak daleko, jak v jiných kempech. Rádi se vrátíme až se naučíme ovládat počasí nebo s větší výbavou pláštěnek a holínek :-)

Blanka K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp hodnotím kladně, milý a vstřícný personál, hlavně v restauraci stále usměvavá děvčata. Sociální zařízení pravidelně uklízené a tudíž čisté, je ale pravda, jak už tu někdo psal, že od stanové plochy daleko. Bylo by fajn postavit ještě jedny malé záchody blíže k ploše.
Kladně hodnotím i to, že pro mnohé kempy začíná sezona až od prázdnin a dost věcí nefunguje, zde bylo vše OK. Výborná je také možnost úschovy kol.
Kemp asi není úplně ideální pro rodiny s malými dětmi, ale jako zázemí pro výlety po okolí je plně dostačující. Určitě se ještě vrátíme.

Peta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu pod stanem jsme byli spokojení, jen chodit na toaletu a do sprchy přes celý kemp nějakých 200-300 m opravdu snižuje kvalitu ubytování. Nevhodné pro lenochy a prostatiky. Jinak v restauraci v kempu výborně vaří a za velmi příjemné ceny. Myslím, že se sem někdy zase vrátíme.

Lenka K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeli jsme pod stan, tudíž sociálky nemožně daleko. Klidně bych uvítala ještě nějaké menší v blízkosti stanové plochy. Všechno čisté a moderní, teplá voda v ceně po celý den. Kuchyňka (venkovní) nabízí plynové vařiče, které ale nebyly funkční, asi vypnutý plyn, kdo by to také zapínal pro dva stany,že? Naštěstí vlastníme vlastní.
V restauraci to bylo ale drama, při pěkném počasí jsme seděli na terase a na OBJEDNÁVKU čekali celých 30 minut. Jedna ze servírek byla po celou dobu na drbech v kuchyni nebo před restaurací na cigárku (restaurace je nekuřácká). Po objednání jsme čekali další půlhodinku na dvě piva.Jinak prostředí kempu pěkné, k zámku a do Losin blizoučko. koupaliště naproti kempu je bez vody a zavřené.

Slavíkovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.11. - 6.11.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, areál jsme navšívili v rámci slevového balíčku, který lze zakoupit na portále Hyperslevy.cz (ubytování, polopenze, nápojový lístek, masáže), k pobytu můžeme říct jen tolik, že jsme byli maximálně spokojeni s ubytováním, čistotou, ochotným personálem a také výběrem a kvalitou jídla. Paní recepční děkujeme, že nám poradila výlet a objednala pěkné počasí. Jestli nám bude zdraví sloužit i příští rok, rádi se vrátíme, jelikož jsme vše nestihli (zámek byl už bohužel zavřený).

Kučera

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na začátku bych měl napsat, že jsem zde spal krátce, ale mám zkušenosti z delšího časového hlediska - vlastní, ostatních ale i odpozorované. Neboť jsem sem jezdil též jen za známými a na jídlo.
Měl jsem možnost komunikace a jednání se 2 recepčními.Jedna byla milá, ochotná a vstřícná. Snažila se najít řešení pro naše požadavky. Jednala s úsměvěm. Bohužel si nepamatuji jméno (zdálo se, že byla mladší než její kolegyně). Druhá recepční (pí či slečna - nevím..?? Šeneklová P.)- ta vskutku stojí za to! Arogantní,bez známek úsměvu, bez komunikačních dovedností, bez empatie, bez ochoty pomoci a hledání vhodného řešení. Při komunikaci jí téměř nestojíte ani za to, aby zvedla hlavu od PC. Bohužel její nevhodné jednání s klienty dokáže překrýt jednání ostatního vstřícného personálu.
Personál v restauraci, hodnotím kladně a vstřícně. Milý, ochotný, usměvavý.

Plocha na stanování - spojené hřiště se stanovou plochou, bez žádného oddělení před nežádoucími míči. K sociálnímu zařízení POMĚRNĚ DALEKO!
Chatky - dveře s velkými škvírami - pokud fouká - fouká i dovnitř! Lino na zemi je popraskané ve svárech - odkud vylézá hmyz!
Sociální zařízení - kladně hodnotím sprchy s teplou vodou po celý den a bez omezení v ceně ubytování (ačkoliv jsem se již setkal i s mnohem nižšími cenami za ubytování, např. 100 Kč za chatku a teplá sprcha za 10 Kč . Pokud odečtu od 180 - 100 Kč - stále mi zbude v druhém kempu 80 Kč (= 8 sprch denně).
Ve sprchách mi chyběla možnost posadit se při oblékání! - byl jsem svědkem toho, že starší pán s tím měl poměrně velké problémy. Dále je zde poměrně kluzká podlaha s malým počtem protiskluzových podložek - byl jsem u toho, že se zde díky tomu stal málem nehezký úraz u mladého člověka! - opět možnost posadit se by mnohé eliminovala.
Umyvadla na WC mimo restauraci - sice s mýdlem, ale bez možnosti se utřít či si jinak osušit ruce.
Negativně hodnotím nepřítomnost lapačů hmyzu. V kempu je poměrně dost bodavého hmyzu - především vos. Při rozhovoru s ostatními jsem zjistil, že bodnutí vosou je zde běžné. Přesto zde není nainstalovaný ani jeden lapač, což v jiných kempech dnes bývá celkem běžné.
Společná kuchyňka - pitná voda je označená pouze na jednom místě. Zda si nádobí myjete v pitné či nezávadné vodě - to si musíte domyslet. V kuchyňce je možnost vařit na plynovém vyřiči. Kuchyňka resp. plynový vařič, ale není zajištěn - chybí zde omezení proti běhajícím či ev. manipulujícím dětem s plynem a tím RIZIKU VZNIKU ÚRAZU U DĚTÍ. Je zde pouze 1 cedule nad úrovní očí. Pokud zde rodiče nevaří, tak ani nevědí, že sem děti nesmí. Některé děti si to nedokážou přečíst (předškolní věk, malý vzrůst + předpokládám, že děti nemají zkušenosti s tím, že mají hledat návody v kuchyni).
Místo pro mytí nádobí - byl jsem několikrát svědkem toho, že zde byl písek a kamení - což jistě není hygienicky nezávadné!
Koupaliště v blízkosti kempu - je uzavřené.V kempu žádná možnost koupání není.

Michaela Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme využili při letošním putování se stanem. Při příjezdu nás potěšila vstřícná a ochotná recepční, uvítali jsme možnost placení ubytování platební kartou. Cenu hodnotím příznivě.
Stanová plocha mě už tak moc nenadchla - velké hřiště, na můj vkus se zbytečně vysokou trávou. Hřiště slouží pro stany a zároveň i svému účelu, tj. hraní (např. fotbal).
Jako velké plus vidím možnost stravování také v restauraci, která je součástí areálu, včetně možnosti zakoupení snídaní s dost velkým výběrem. Celkově pro mě restaurace byla milým překvapením i po stránce gastronomické. Malé výtky bych měla k obsluze, zejména by dle mého názoru potřebovali lepší synchronizaci. Celkově jsem s jejich službami byla ale spokojená.
Sociální zařízení bylo vždy čisté, s toaletními potřebami. Sprchy s teplou vodou po celý den a bez omezení v ceně ubytování. Pokud si ale dáte stan na okraj kempu, cesta k sociálnímu zařízení je docela dlouhá. :-)
Prostředí jako takové pěkné, blízko je koupaliště, zámecký park, zámek, papírny...
Apartmány, chatky, společnou kuchyňku a další "vymoženosti" kempu nemůžu hodnotit - neviděla jsem, nevyzkoušela jsem.

Helena T.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý a ochotný personál, klidné prostředí, čisto!
Jediný nedostatek - daleká cesta k toaletám z druhého konce kempu.

Petr K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné sociální zařízení.Měli jsme ubytování se snídaní a ta těch pár korun navíc velká a pestrá nabídka při snídani.

Tomáš M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pekne socialky,sprchy bez setrice,tepla voda tekla vzdy,libovolna delka sprchovani.Kemp je na byvalem fotb.hristi,moznost fotbalku,volejbalu,pinkpongu,prolezacky pro deti.Krasny areal s chatkami,apartmany.Moznost masazi,virivky.Prijemny a ochotny personal.Prizniue ceny i v restauraci,moznost polopenze,pp,pro stanare k dispozici kuchynka se stand.vybavenim.Zamek V.LOSINY 5 min od arealu

Milan Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající sociální zařízení včetně teplých sprch zdarma. Nízké ceny restaurace. Čistý a klidný kemp vhodný pro pobyt s dětmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení kempu REKREAČNÍ KOMPLEX LOSINKA a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu REKREAČNÍ KOMPLEX LOSINKA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu REKREAČNÍ KOMPLEX LOSINKA.

Doporučujeme navštívit

  • Camp Paris Jižní Čechy
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK Hradecko
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • AUTOCAMP SEDMIHORKY Český ráj
  • Camping Rožnov Beskydy
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Eurocamping Bojkovice Slovácko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • CAMP DOLCE Krkonoše
  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE Děčínsko a Lužické hory
  • Kemp Moře u rybníku Řeka oblast Vysočina
  • CHATOVÁ OSADA ANDĚL Jizerské hory
  • Autocamping Pod Černým lesem Žamberk Orlické hory
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • Kemp Keramika Plzeňsko
  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Kemp Zelené údolí s bazény Český ráj
  • Mara CAMPING / ATC Liptovský Trnovec Bešeňová a okolí
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist